Explore by

Categorieën

Land

Een leuke extra voor jezelf? Betaal het af in termijnen!

Redactie beste-webwinkels.nl
Gastblogs Webwinkel

Wanneer we hard werken, mogen we onszelf af en toe wel eens verwennen met een extraatje. Maar een extraatje kan wel eens duur uitvallen. Heb je zin in een traktatie voor jezelf maar heb je niet veel over op het einde van de maand? Dan kan je er voor kiezen om dat extraatje ook in termijnen te betalen. Hier lees je er alles over!

Kopen op afbetaling 

Jezelf verwennen met een nieuwe smartphone? Een luxe bed gezien om beter te slapen? Eindelijk die Ipad willen kopen die je al zo lang wilt? Of het nu om een van deze zaken gaat of om een digitale camera of een wasmachine, alles kan gekocht worden op afbetaling. Je favoriete product snel in huis hebben en het in termijnen betalen. Dit is tegenwoordig een populaire manier van kopen. Heb je even geen geld meer op de bankrekening staan maar wil je toch dat extraatje of moet je een dringende aankoop doen? Koop het gewoon en betaal het op een afgesproken termijn terug. 

Terugbetalen met of zonder kosten 

Wanneer je iets gaat kopen en je wilt dit in termijnen betalen, is het altijd goed om je op voorhand goed te informeren. Je kan namelijk in termijnen terugbetalen mét of zonder kosten die ermee gepaard gaan. Een rente betaal je natuurlijk altijd. Die mag sinds augustus 2020 wel niet hoger meer zijn dan 10% op het totaalbedrag. Het is belangrijk om op voorhand te bepalen welk bedrag je per maand kan betalen en wat de mogelijkheden zijn om gespreid te betalen. Een gunstige betalingsregeling die je kan nakomen vermijdt heel wat kopzorgen! 

kopen op afbetaling

Risico’s bij betalen op termijn 

Op https://betaling.nl/ kan je heel wat producten bekijken die je op termijn kan afbetalen. Maar er zijn natuurlijk ook risico’s verbonden aan betalen op termijn. Wanneer je onverwacht werkloos bent of arbeidsongeschikt wordt verklaard, heb je vaak geen of minder inkomen. Ook dan moet je er zeker van zijn dat je je afbetaling kan blijven doen. Je kan hiervoor bepaalde verzekeringen afsluiten, maar dit kost natuurlijk weer extra geld. Denk dus op voorhand goed na als je een betaling op termijn wil gaan doen!